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사가정역 근처에 있는 식당입니다.

삼겹살이 주메뉴인 것 같아요. 직화로 굽지 않고, 돌판에 구워서 먹어요.

김치와 콩나물을 같이 올려서 먹습니다. 예전 방식이라고 할수 있죠.

 

It's a restaurant near Sagajeong Station.

I think samgyeobsal is the main menu. it's not grill it over a direct fire, but it's grill it on a stone plate.

put kimchi and bean sprouts on top of plate. It's the way it used to be.

돼지갈비도 먹었습니다. 양념이 탈수 있어서 처음에는 삼겹살을 먹고 두번째로 먹었습니다.

I also ate pork ribs(galbi). The seasoning could burn, so I ate samgyeobsal at first and then ate it second.

된장찌개가 나와요.

Soybean paste stew served.

파절이에 상추까지 구성이 예전 느낌입니다. 그러나 가장 괜찮은 조합입니다.

The composition of green onion slices and lettuce feels old. But it's the best combination.

물냉면도 시켜서 먹었어요. 고기만 먹으면 허전합니다.

I also ordered cold buckwheat noodles and ate it. I feel empty whenever I eat only meat.

 

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